dimarts, 22 d’octubre del 2013

ENS ESTEM TRASLLADANT

Benvolguts amics,

Com alguns de vosaltres ja sabeu tenim un nou local a les antigues escoles de Vinyoles. El local del carrer Mallol com a club no el podiem continuar mantenint i l'ajuntament ens ha cedit un espai a les antigues escoles de Vinyoles. Ara estem treballant per traslladar el bulder del local del carrer del Mallol i adaptar-lo i fer-lo més atractiu i amb millors condicions a la nova seu social i esportiva de Vinyoles.

Aquesta nova seu social serà un pas endavant per al nostre centre excursionista. Hi estem muntant un bulder amb moltes ganes i il·lusió. A més de l'equipament esportiu que desitjem que cridi l'atenció a molts escaladors, també volem que sigui un punt de trobada per a totes aquelles persones que els agrada gaudir de la muntanya i tenen ganes de participar a les nostres sortides (properament sortirà el calendari de sortides del 2014). 


Aprofitem per dir-vos que si teniu qualsevol proposta estem oberts a tot. Ens podeu fer arribar les propostes a info@ceva.cat. 

Així doncs el bulder estarà tancat fins el mes de gener del 2014. Desitjem començar l'any amb el nou local acabat i preparat per vosaltres! 

Comunicar-vos també que aquelles persones abonades aquest any al bulder tindran la quota del 2014 gratuita.

Disculpeu les molèsties que us haguem pogut ocasionar.


Salut i muntanya!



2 comentaris:

  1. per poder-se federar com s´aurà de fer?Merci!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola! Quan ens acostem més a final d'any rebreu un correu informatiu i igualment ho penjarem aquí al bloc, però si no hi ha res de nou us podreu venir a federar al nou local, a les antigues escoles de Vinyoles. Segurament al desembre el local encara no estarà acabat però ja us informarem de les hores que hi haurà gent per poder-vos federar. Tot i així, i com ja hem fet aquest any, us podreu federar sense venir físicament al club omplint el formuari per correu electrònic i fent la transferencia vosaltres mateixos. Però no hi haurà cap problema per venir i federar-vos al nou local social que desitjem que el desembre ja estigui en la fase final i a punt per inaugurar-se.

      Salut i muntanya!

      Elimina