dimecres, 23 d’octubre del 2013

LOTERIA DE NADAL - 01214

Benvolguts amics, 

Us volem informar que des del Club Excursionista Voltreganès Ars tenim loteria de Nadal. El número és el 01214 i segur que toca. 

Com ja sabeu ens estem traslladant a les antigues escoles de Vinyoles i es fa una mica complicat dir-vos quan podeu trobar algú allà si esteu interessats a comprar loteria. Malgrat tot informar-vos que pràcticament cada matí hi ha dos nois (un dels quals té participacions per vendre) muntant el bulder i algunes tardes a partir de les 19h també ens hi podeu trobar. Tot i així, com que no us ho podem precisar gaire quan trobareu algú al nou local, sapigueu que a la Ferreteria Furriols de Vic (C/Cervera, 4, Polígon Sot dels Pradals) en podeu comprar demanant-ho a la caixa. Igualment si coneixeu algun membre del la junta del club tots tenim talonaris per vendre. 

Si no trobéssiu la manera d'aconseguir comprar loteria poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del correu info@ceva.cat i segur que trobarem la manera de fer-vos arribar les participacions que desitjeu. 

Sort, salut i muntanya! 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada