dimarts, 17 de setembre del 2013

SEGONA MELONADA POPULAR DE LA CEVA - 22 DE SETEMBRE - TAGA

Benvolguts amics,

El proper 22 de setembre anem a pujar el Taga (2.038) i us convidem a tots i a totes a acompanyar-nos. Serà la segona melonada popular de la CEVA i no us ho podeu perdre.

Sortirem a les vuit del matí del carrer Mallol número 42 de Sant Hipòlit de Voltregà. Ens distribuirem entre els diferents cotxes i anirem direcció Pardines. Aparcarem els cotxes un cop haguem passat el nucli urbà del poble.

No és una ascensió complicada però cal estar mínimament preparat. I sobretot s’ha de venir amb la vestimenta i el calçat adequat. Un cop dalt del cim hi haurà meló amb pernil per tots que ens ajudarà a recuperar forces per la baixada.  

El preu de la sortida serà de 4€ pels socis del club i 6€ per aquells que no són socis. Recordeu que totes aquelles persones que no estigueu federades des del club us tramitarem la federativa temporal d’un dia que costa 5€ addicionals.

A continuació us adjuntem el cartell de la sortida que podeu reenviar a tots aquells coneguts que creieu que puguin estar interessats en aquesta excursió. Tothom hi està convidat.

Us animem a tots a venir en una de les sortides més popular i bonica del club.

Atentament,


Club Excursionista Voltreganès Ars.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada