dijous, 7 de març del 2013

Sortida a la llum de la lluna


La sortida nocturna a la Tossa d’Alp s'està convertint, ja, en una tradició de la CEVA. I com ja va essent habitual, en els últims anys, la lluna plena de febrer és el cap de setmana escollit.

No sabem si existeix una relació entre fer coincidir la sortida nocturna amb els dies més freds de l'any, però aquest ha estat el cas de la sortida d'aquest cap de setmana. Això si, a la CEVA, ni el fred ni la neu ens aturen per arribar al cim.

Així que, el dissabte a la tarda ens vam disposar a fer el que més ens agrada, carregar els esquís, les botes i els pals als cotxes i començar a enfilar collada de Tosses amunt.

Després d’una parada per agafar forces i esperar que es comenci a fer de nit, arribem a l’aparcament de la Masella. Els termòmetres dels cotxes ja marcaven -14ºC i encara no s’havia fet fosc!!!!

Sense gaires més pensaments, comencem a enfilar per les pistes de la Masella, que ja s’havien buidat de l’activitat diürna, sempre buscant la pala amb el pendent més baix. No tenim gaire temps per parar ni gaires ganes, el fred ens ho impedeix, però seguim amunt, cada cop la lluna es deixa veure més i el reflex que fa sobre la neu ens possibilita la visió durant la pujada.

Després de 2hores llargues d’aguantar el fred i el vent, arriba un punt, que ens fan decidir que és el moment de treure les pells i disfrutar de la baixada.

La sensació de lliscar sobre la neu amb la intuïció del terreny que ofereix la llum de la lluna reflexada sobre la neu, és impressionant. Només per això ja val la pena haver tingut fred a les mans, una pestanya congelada, o bé el buff ben encartronat…

Arribem a baix, a l’aparcament de sortida, i ens espera una de les altres tradicions de la CEVA, una paella!! Sí sí una paella MADE IN CEVA, a -18ºC, després del vent i fred passats, és la millor paella del món!! Moltes gràcies en Jordà i l’Anna!!

En total vam ser 20 participants
Hora de sortida: 18,45h (aprox)
Hora d’arribada: 21,00h (aprox)


PD: Afegim aquestes 2 fotos de la sortida!!! No en tenim més, doncs amb el fred que feia no podíem pas fer més fotos!!!


L'equip de la CEVA preparat per la sortida

La paella final de festa!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada